Bij het lezen van dit bericht zal je verleid worden door de gedachte dat het nu niet het juiste moment is en dat je er wel komt met simpelweg hard werken.

De hedendaagse maatschappij gaat snel, heel snel. Hij is sneller en intenser dan ooit. Onze maatschappij heeft zich verschrikkelijk snel ontwikkeld. Wij mensen NIET.

We hebben in Nederland 8,8 miljoen chronische zieken, 1 op de 6 mensen kampt met burn-out(klachten) en toch zullen ook weer in 2019 duizenden mensen in Nederland doorploeteren. Het zijn de mensen die focussen op ontspanning, rust en herstel die in deze maatschappij rechtop kunnen blijven staan & groeien.

Sommige van jullie zijn al goed op weg en focussen zich op herstel. Ik bedoel, met meditatie en mindfulness, goede voeding en beweging kom je een heel eind. Maar gebeurt dat ook daadwerkelijk?

Hoeveel mensen in jouw omgeving nemen de tijd voor zichzelf en implementeren deze methodes ook in hun dagelijks leven. De meeste niet. Wat betekent het dat als jij dat wel doet? Dat jij direct zal groeien als mens, als partner, als ouder en als medewerker.

  • Dat opgejaagde gevoel
  • Die rusteloosheid & besluiteloosheid
  • Dat benauwde, angstige gevoel
  • Die oververmoeidheid, lage energiepeil

Ja, het in INSTENSIEF, maar zeer EFFECTIEF. Het unieke 30 dagen programma bestaat uit een combinatie van de flow van Floaten & de kracht van CRYO (dag 1 Floaten, dag 2 Cryo etc.). Er zijn slechts 10 plekken beschikbaar!

Duur: 30 dagen
15 x Floatsessie 60 min.
15 x Cryo 3 min.
Prijs: € 499

[contact-form-7 id="900"]