Ontspan. Ontstress. Herstel

De meest effectieve methode om stress, (chronische) pijn en vermoeidheid te verminderen.

Boek een sessie

Om uw floatsessie te verbeteren en om de grootst mogelijke ontspanningsvoordelen te krijgen raden we aan om een massage toe te voegen aan uw floatsessie. Op dit moment alleen beschikbaar voor vrouwen.

Magnesium

Het lichaam heeft magnesium nodig om de spieren te laten ontspannen Helaas kampt meer dan 60% van de Nederlandse bevolking met een magnesiumtekort. Een floatsessie in het magnesiumsulfaat zorgt voor een optimale aanvulling van het magnesium in uw lichaam.  Doe dit voorafgaand aan een massage en het biedt extra voordeel omdat de spieren al in een diepe staat van ontspanning zijn.  Met Uw massagetherapeut zal sneller toegang krijgen tot de spanningslagen en dieper kunnen werken, met minder inspanning.

Hetzelfde geldt voor de andere volgorde; een massage voorafgaand aan het floaten zorgt ervoor dat u reeds volledig ontspannen begint met het floaten. Zeker voor bezoekers die het floaten nog nooit hebben ervaren, is deze combinatie een absolute aanrader. Uw geest komt eerder tot rust, aangezien de massage dit ontspanningsproces reeds in gang heeft gezet. Tijdens het floaten bereikt u dan, mede vanwege de gewichtloosheid en de beperkte prikkeling van zintuigen, een unieke diepe ontspanning.

Klassieke ontspanningsmassage

Een klassieke ontspanningsmassage is een moment van aandacht voor jezelf. Het maakt je bewust van spanningen in je lichaam. Dat maakt de massage geschikt voor de bestrijding van spannings- en pijnklachten, maar ook voor het onderhoud van een gezond lichaam. De strijkingen en knedingen stimuleren de doorbloeding van de huid, het onderliggende bindweefsel en het spierweefsel. Daardoor worden afvalstoffen versneld afgevoerd en kunnen voedingsstoffen diep in het weefsel doordringen.

Een lichaamsmassage bevordert het lichaamsherstel, de doorbloeding en je voelt je uitgerust. Voel je HERBOREN!

Effecten van massage op het algehele welzijn:

  • Diepe ontspanning van lichaam en geest
  • Perfect tegen vermoeidheid en jetlag-verschijnselen
  • Vermindert stress (mentaal & fysiek)
  • Zorgt voor meer energie; verkwikkend en revitaliserend
  • Bevordert motivatie; vermindert symptomen van depressie en angst