Studenten bezwijken onder druk!

TENTAMEN: Voltooi 50 meerkeuzevragen, 2 korte antwoordvragen, 4 van de 6 van de volgende lange antwoordvragen. Lange antwoorden tussen 400-500 woorden. Maximaal toegestane tijd van 3 uur.

Kwart van de studenten heeft burn-outklachten!!

Het aantal studenten met psychische problemen groeit. Dat blijkt uit een rondgang van de Volkskrant langs studentenhuisartsen aan Nederlandse universiteiten. Artsen zeggen dat zij steeds vaker studenten op hun spreekuur krijgen die kampen met vermoeidheidsklachten, concentratieproblemen en angstaanvallen.

Slaapverlies = Hersendodend; een studie toonde aan dat een succesvolle student een vrijval kan maken in prestaties wanneer minder dan 7 uur per nacht slaapt. Slaap is cruciaal voor een de ontwikkeling van een student.

Waarom is slapen zo moeilijk voor de studenten van tegenwoordig? Ze hebben het onderzoek, Ze hebben de studies gelezen, Ze hebben hun ouders horen prediken, Wat is de disconnect? Het grote voordeel van de studenten van vandaag is ook hun grootste nadeel.Het is de 24/7 digitale toegang tot de wereld en al zijn grootsheid. Universitaire studenten in de jaren 80 en vroege jaren 90 schakelden het uit toen de bibliotheek om 22.00 uur sloot. Alles wat daarna gebeurde was vooral sociaal. Voor de lol, Ontspannend Het leven van studenten is anders de dag van vandaag. Er is geen rust voor hen. Nergens om los van te maken. Geen heiligdom van de technologie die ze nodig hebben, om actueel en concurrerend te zijn. Zou een 60-minuten float een heiligdom kunnen zijn voor een vermoeide, te gestimuleerde student?

We denken van wel:

Is het stil – 

Is het donker – 

Is het ontkoppeld – 

Is het volkomen alleen – 

Het is volkomen rustgevend –  

het is beschikbaar tot 23.00 uur –  

Het is perfect!

Wist je dat je een abonnement kunt delen bij Floathouse? Je kunt al 60 min. floaten voor 20 euro per keer!!!!

Neem contact op voor meer informatie via info@floathouse.nl of 0763030044