Tot ziens 2017! Hallo 2018!

Goede voornemens maken is lastig. Het probleem van deze voornemens is het probleem van leven zelf. Mensen zijn slecht in het negeren van verleidingen…. Zeker op het moment dat we druk, moe of gestrest zijn. Per vandaag zijn de meeste goede voornemens alweer van de baan en tegen het einde van het jaar heeft slechts 10% van de mensen het gehaald. Om wel succes bij te dragen aan je voornemens hebben wij de OOH methode;

Ontspan:

Ontspan en behandel jezelf beter. Ten goede of ten kwade zal 2018 een jaar van verandering zijn. Bereid je lichaam en geest voor op de hoogte- en dieptepunten die voor je liggen. Gebruik je floatsessies van 60 minuten om de dingen te doorstaan ​​die je niet kunt veranderen en duidelijkheid te brengen over de dingen die je kunt. “Er zijn maar twee dagen in het jaar dat er niets kan worden gedaan. De ene heet Gisteren en de andere heet Morgen. Vandaag is de juiste dag om lief te hebben, te geloven, te doen en vooral te leven. “- Dalai Lama XIV. Dus, ontspan en begin vandaag met mentale helderheid.

Ontstressen:

Terugkijkend naar de voorgaande jaren kun je voor jezelf een analyse maken waar jouw knelpunten lagen die jouw stress gaven.  Door welke omstandigheden kwam dat?  Welke mensen waren daarbij betrokken en welke energie gaf dat? Kun je voor 2018 doelen zetten onder dezelfde omstandigheden zonder te veranderen? Het is goed om hier terug op te kijken, tijdens jouw floatsessies verlaagd je cortisol enorm waardoor je heel snel daarop inzicht zult krijgen.

Herstellen:

Ontspanning is nodig om lichaam en geest te laten herstellen van inspanning. Krijgen lichaam en geest niet de tijd om bij te komen, dan stapelt de spanning en vermoeidheid zich op. Tot het teveel wordt. U kunt veel meer aan, als u tussendoor ontspant. U gaat gemakkelijker om met stress, werk en eisen. Wanneer op het werk de druk hoog is en u het heel druk heeft, kunnen ontspanning en rust een ongrijpbaar doel lijken. Zeer gewenst, maar ook onmogelijk om daar tijd voor te nemen.